Aankomst
Door: Annemieke
Blijf op de hoogte en volg MarcBirgitAnnemiekeJeroen
27 Februari 2006 | Thailand, Bangkok
Daarna nog even vier uur onder zeil, we voelen ons nu weer een beetje mens.
Raar telekens die overgang van koele kamers en hotel, naar de toch wel een beetje drukkende hitte van Bangkok zelf, moeten maar snel gaan acclimatiseren.
Nu gaan we naar DE straat van Bangkok, om te kijken welke dagtrips we willen boeken en of we van hotel gaan verkassen of hier blijven voor 13 euro pp.
Ook bezoeken we nog een marktje, benieuwd of we inderdaad helemaal koopziek als razende heen en weer rennen en al ons geld gaan uitgeven!
Hopen dat het in Nederland nog uit te houden is met de kou (en dat alle huisdieren nog in orde zijn en geen overlast veroorzaken...)
Tot het volgende bericht!
Marc
Bir
Miek
JJ
27 Februari 2006 - 07:20
Sini:
Klinkt goed allemaal!Vooral de warmte lijkt me lekker! -
27 Februari 2006 - 08:32
Gabrïëlla:
Lieve Ann en vrienden van Ann, fijn te horen dat jullie veilig aangekomen zijn! Ik volg jullie verhalen op de voet en ben erg benieuwd naar al de belevenissen... Kan k ook even mee genieten vanaf m'n werkplek
Liefs, G -
27 Februari 2006 - 09:58
Cindy:
Gemeen zeg, om te vragen of wij het hier nog uithouden! waar kunnen we dan heen? pffft ;-)
Maaruh, het is hier inderdaad nix met het weer, dus geniet lekker van het zonnetje daaro! -
27 Februari 2006 - 18:56
Jeroen:
Ha zus en de rest. Klinkt als een prima start van een perfecte vakantie! Ik zit de komende weken achter mn bureau, dus kan jullie belevenissen volgen. Wel een kookcursus volgen he! ;-) -
27 Februari 2006 - 21:44
Saskia:
hallo luitjes, hier regen en natte sneeuw! vijver stroomt over. Beer onder de stoel op z'n rug en zorgt voor een ander patroontje in de stof daar! Puck zoekt een leuk huis! piek niet te veel in de zon! heb je nog een sunblock, anders kopen!
Raar hoor dat jullie nu weer zo ver weg zitten, ben best wel jaloers. voelen jullie je al reuzen daar of zijn de Thais niet zo klein als we denken?g.v.j.m. -
28 Februari 2006 - 07:53
Ka:
Beer gefeliciteerd met je verjaardag!!!
Mooi dat jullie een goede vlucht hebben gehad. Het klinkt allemaal heel fijn! Nu genieten van al het moois van thailand. Hier in NL is het net als gisteren deels wit van de sneeuw. Dat is een behoorlijk contrast met jullie zomerse weer. Kunnen jullie trouwens wel wegwijs worden daar, en je verstaanbaar maken? -
28 Februari 2006 - 07:57
Ouders Birgit:
Birgit gefeliciteerd met je verjaardag! We wensen je een koele dag. Kom niet te veel in de verleiding om die goedkope nepproducten te kopen. Vaak slechte kwaliteit en niet goed voor het budget. Kunnen jullie al afdingen? DE straat, dat is toch die hele lange winkelstraat van oost naar west/west naar oost. Alle herinneringen komen weer boven. Al in een tuk-tuk gezeten? Komen onze cadeautjes goed van pas?
Liefs, Gerrit en Gonnie -
28 Februari 2006 - 07:59
Marc&Bir en de rest,
Goed te horen dat jullie veilig zijn aangekomen......en nu maar genieten.....ennuh,op dit moment komt hier sneeuw uit de lucht...brrr:-( -
28 Februari 2006 - 07:59
Marc&Bir en de rest,
28 Februari 2006 - 08:01
Tim:
Ow ja....Bir, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! -
28 Februari 2006 - 08:06
Ka:
Beer gefeliciteerd met je verjaardag!!!
28 Februari 2006 - 08:14
Willem En Angelique:
Er is er 1 jarig Hoera Hoera!!! Van harte gefeliciteerd Beer!! Mooi dat jullie een goede reis hebben gehad. Geniet van Bangkok en maak er een leuke dag van!
Liefs -
28 Februari 2006 - 09:05
Murrie:
Ziet er erg goed uit allemaal! Mooi dat de vlucht e.d. allemaal goed zijn verlopen en dat het hotel er ook goed uit ziet.. Da's toch lekker..
Have fun!
Ennuh bir: GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG!!!!! -
28 Februari 2006 - 09:17
Hans:
Tip:
Ga niet als een dolle langs de kraampjes met al die DVD's die hier in de bios draaien! DVD 9! Kwaliteit is sterk wisselend! Ga naar die kleine supermarkjes 7/11 daar liggen CDV's voor 160 bath! NIEUW..goede kwaliteit van nieuwe films. DVD speler backhome moet wel CDv's kunnen afspelen, natuurlijk! -
28 Februari 2006 - 10:53
Anna:
Hallo
Gefeliciteerd met je verjaardag Beer! Is de taart lekker daar? Leuk dat ik jullie reis zo op de voet kan gaan volgen. Ben ook benieuwd naar de foto's.
Geniet ervan!
Liefs Anna -
28 Februari 2006 - 14:12
Silvia:
Hoi bir, van harte gefeliciteerd!!! Hoop dat je een leuke verjaardag hebt daar en natuurlijk veel plezier! liefs sil